Magic Show - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
1295
post-template-default,single,single-post,postid-1295,single-format-standard,bridge-core-2.7.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17832
 

Magic Show

Magic Show

magic night a4
StudCard
 va invita la Magic Show o seara de magie cu cei mai mari si recunoscuti magicieni si iluzionisti din Romania:

Dan Bucfing – Profesor de magie Antena 1

Eduard & Bianca – Semifinalisti Romanii au Talent

Cristian Gog – Iluzionist, Magician al gandurilor

Spectacolul extraordinar va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor pe 10 decembrie, incepand cu ora 19:00. Pretul unui bilet este de 10 lei pentru posesorii de StudCard si 15 lei pentru publicul larg. Biletele se pot cumpara in avans de la sediul Volksbank (str. Regele Ferdinand, nr. 18) si Sediul StudCard (str. Observatorului nr.1-3) sau la fata locului in limita locurilor disponibile.

Magic Show este un StudEvent marca StudCard din cadrul proiectului Nepoti de Craciun sustinut de catre CSR (Consortiul Studentilor din Romania).StudCard va dona o parte din incasari, in urma evenimentului, catre proiectulNepoti de Craciun.

Anuntati-va participarea si pe Facebook

Va asteptam!

No Comments

Post A Comment