Expomariage 2012 - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
1398
post-template-default,single,single-post,postid-1398,single-format-standard,bridge-core-2.7.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17832
 

Expomariage 2012

Expomariage 2012

Anul acesta suntem bucurosi sa participam la Expomariage cu propriul stand (numarul 19) pentru a putea oferi viitorilor miri spectacole de magie si iluzionism special create pentru nunta lor.

Ne veti putea gasi in weekend-ul ce vine (17-18-19 februarie) la Sala Sporturilor “Antonio Alexe“, la cea mai mare si cea mai importanta expozitie din Romania dedicata nuntii.
Am pregatit momente de magie pe care le veti putea vedea live pe scena din incinta salii si la standul nostru (care este in zona scenei). De asemenea va oferim si mai multe pachete pentru nunta voastra, pentru a putea satiface toate dorintele mirilor si chiar va pregatim si reduceri de pana la 20%.
Aici puteti gasi lista firmelor participante: http://expomariage.ro/oradea/expozantii/lista-firmelor-participante
Schita standurilor o puteti vedea aici: http://expomariage.ro/oradea/expozitia/schita-standurilor

Va asteptam!

No Comments

Post A Comment