Late Summer Festival - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
1955
post-template-default,single,single-post,postid-1955,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Late Summer Festival

Late Summer Festival

Vă aşteptăm pe data de 7 septembrie , incepând cu orele 18:00, la Teatrul de Vara al Cetăţii Oradea să ne uităm împreună la un film în are liber, să vă fermecăm cu un super spectacol de magie, să îi ascultăm pe Saylas şi Jessie Banes, să ne încercăm norocul la bine-cunoscutele jocuri de bâlci, sau să ne relaxăm pur şi simplu pe o pătură la o poveste şi o ciocolată caldă. Să ne bucuram aşadar de ultimele zile de vacanţă şi să întâmpinăm cu încredere misterele toamnei!

Veţi avea parte şi de multa distractie! Intereact si Rotaract Oradea vă invită la un Afterparty de la ora 23:30, în incinta cetăţii.

*Toate fondurile stranse vor fi donate lui Bogdan, bolnav de artrită psoriazică, bani necesari pentru o operatie de 3000 euro la Budapesta. Nu rămâneţi indiferenţi!

eduard bianca late summer festival
No Comments

Post A Comment