LOST in MAGIC - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
2062
post-template-default,single,single-post,postid-2062,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-17832
 

LOST in MAGIC

LOST in MAGIC

eduard-si-bianca-lost-in-magic-web-724x1024

Spectacol de magie stand – up
Premiera – 24 noiembrie 2012
Ora: 20:00
Locaţie: Stage

Lost in magic este cel mai nou spectacol al iluzioniştilor de succes Eduard si Bianca şi îi prezintă pe cei doi magicieni într-o ipostază cum nu i-aţi mai văzut. Eduard şi Bianca şi-au propus şi au reuşit să creeze un spectacol complet nou, cu numere de magie care cu siguranţa nu le-aţi văzut şi nici nu le veţi mai vedea niciunde. Pe durata întregului show magicienii vă vor arăta minunata lume a magiei şi modul în care chiar şi cei mai pricepuţi iluzionişti „se pierd” din când în când în ea.
Fiind un spectacol de magie de tip stand up cei doi vă garantează un spectacol 100% interactiv, 100% comic şi 100% original…toate acestea rezultând 300% distracţie!

Rolul principal vă poate reveni chiar dumneavoastră, devenind ajutorul celor doi în încercarea de a descoperi lumea surprinzătoare a magiei.

Vă promitem o seară cu multă comedie, multe râsete, multă uimire, dar cel mai important multă multă magie, într-o formă în care nu aţi mai întâlnit-o!

Magia e peste tot!
Magia înseamnă muncă!
Magia înseamnă dăruire!
Magia înseamnă artă, dar magia devine cu adevărat o artă când nu ai nimic de ascuns!

Vino si convinge-te!

No Comments

Post A Comment