Lansare magica Dacia Logan 2 - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
2079
post-template-default,single,single-post,postid-2079,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Lansare magica Dacia Logan 2

Lansare magica Dacia Logan 2

18324_463202633717890_943607598_n
“Așa cum ne-am obișnuit deja, concesionarul Renault-Dacia-Nissan din Bihor, AutoBara & CO. a transformat lansarea auto într-un adevărat spectacol. De această dată, lansarea celor 3 noi modele din gama DACIA s-a petrecut în prezența tuturor orădenilor curioși sub cupola centrului comercial ERA Park.

După un spectacol de dans cu trupa Cool Style, un concert live Oana Lianu și un show de magie cu Eduard și BiancaNoul Logan 2 a apărut din neant în fața celor prezenți printr-un număr de magie excepțional pe care îl puteți urmări mai jos:

Puteti citi articolul intreg aici: http://bihorstiri.ro/autobara-a-lansat-la-oradea-generatia-3d-noile-dacia-logan-sandero-si-sandero-stepway-la-era-park-video/

Vom reveni si noi cu mai multe imagini de la lansare si inclusiv de la pregatiri:)

Multumim mult Autobara & CO pentru invitatie si pentru o seara cu adevarat magica. Este o onoare ca putem fi asociati cu brand-ul Dacia.

No Comments

Post A Comment