Magie la Top Mariage & Events - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
2090
post-template-default,single,single-post,postid-2090,single-format-standard,bridge-core-2.7.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17832
 

Magie la Top Mariage & Events

Magie la Top Mariage & Events

Vineri, incepand cu ora 12, Top Mariage & Events a deschis cea de-a IV-a editie.  Targul, care va dura tot weekend-ul, este un targ de profil care prezinta oferta bogata a organizarii unei nunti sau a unui eveniment special. Peste 40 de firme din Oradea, Baia-Mare, Marghita, Cluj sau Ungaria (in premiera) si-au expus standurile cu oferte extrem de variate. Rochii de mireasa si mire, bijuterii, agentii de turism, momente artistice, sonorizare, sali de nunti, beauty&spa, hairstyle, make-up, incaltaminte sau show-uri live – toate pot fi gasite in incinta Salii Sporturilor de vizitatorii interesati.

In cadrul programului de la scena centrala ne veti putea urmari atat pe noi, cat si alte momente artistice. Va asteptam sambata de la ora 18:00 si duminica de la ora 16:00  cu numere noi de magie perfecte pentru orice nunta sau eveniment, cat si alte momente artistice.

 Aflati mai multe aici: http://www.bihon.ro/top-mariage-events-2012-a-ajuns-la-a-iv-a-editie/1205154
top-marriage-2012-716x1024
No Comments

Post A Comment