Spectacol de magie la Zile de Cluj - Eduard si Bianca
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
2601
post-template-default,single,single-post,postid-2601,single-format-standard,bridge-core-2.7.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17832
 

Super spectacol de magie la Zile de Cluj

Super spectacol de magie la Zile de Cluj

eduard-si-bianc-Zile-de-Cluj-2In acest video am incercat sa surprindem cele mai impresionante momente de magie din cadrul unui mega spectacol pregatit special pentru festivalul Zile de Cluj.
Ne-a facut o deosebita placere sa evoluam in deschiderea concertului Andreei Balan si a celor de la Voltaj si sa prestam in fata a peste 10.000 de oameni.

Video-ul contine doar a parte din numerele de magie si iluzionism prezentate clujenilor.
Puteti urmari si in galeria noastra foto mai multe imagini din cadrul spectacolului: https://eduard-bianca.com/gallery_categories/galerie-foto/

Multumim tuturor celor care ne-au fost si ne sunt alaturi la fiecare spectacol! 🙂

No Comments

Post A Comment