Mega Iluzie - Ruleta Ruseasca Extrema - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
3212
post-template-default,single,single-post,postid-3212,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Mega Iluzie – Ruleta Ruseasca Extrema

cover-RRE eduard si bianca

Mega Iluzie – Ruleta Ruseasca Extrema

cover-RRE eduard si bianca
5 cutii – 2 magicieni – 1 „monstru” de 10 tone

Publicul braşovean va avea ocazia să fie martor la cea mai periculoasă mega iluzie făcută vreodată în România în faţa unui public live!

Publicul va avea la dispoziţie 5 cutii identice şi ei vor fi cei care vor alege în care cutie îl vor aşeza pe Eduard, fără ca Bianca să vadă.

Aici vine partea magică şi periculoasă. Bianca va trebuie să identifice pe rând cutiile în care nu este Eduard, deoarece aceste cutii vor avea o soartă….periculoasă.

Oare va identifica Bianca cutia bună? Oare va reuşi Eduard să scape cu bine? Ce se va întâmpla cu cutiile goale?

Veţi afla toate acestea în data de 4 iulie, de la ora 18:00, în Piaţa Sfatului din Braşov, în cadrul Festivalului Internaţional de Magie Braşov Magic Fest – Ediţia I.

Afisul complet al evenimentului:
afis RRU

No Comments

Post A Comment