Festivalul National De Magie ASTRALIS - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
3217
post-template-default,single,single-post,postid-3217,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17832
 

Festivalul National De Magie ASTRALIS

afis-2-cluj

Festivalul National De Magie ASTRALIS

afis-2-clujNe bucuram ca am fost invitati sa participam si la acest festival national de magie. In perioade 27-28 iunie ne vedem prin Cluj cu super numere de magie pe care le-am pregatit special pentru acest festival, ne vom vedea atat pe aleile din parcul central Cazino cat si in marea gala  pe scena Teatrului National-Cluj Napoca.
Printre magicienii prezenti se numara: Mihai George, Stefan,Cezar, David Dan, Paul Lungu, Catalin Pintea, Adriani, Verdini.
Clujeni, trebuie sa faceti parte din acest festival plin de magie!

 

 

 

Iata ce ne promit organizatorii:

Timp de 2 zile Clujul devine capitala Magiei ! Incredibile trucuri de iluzionism si un work shop de exceptie vor avrea loc vineri 27 iunie in parcul central – Cazino iar sambata festivalul se va incheia cu un show grandios unde se va decerna pentru prima data la un festival de magie trofeul Gloria Solis ! Un eveniment organizat de Mario Dance Atelier prin programul Gloria Solis – partener Iluzionist-shop.

Puteti urmari si acest spot publicitar!

No Comments

Post A Comment