Un revelion magic la Ambasador - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
17089
post-template-default,single,single-post,postid-17089,single-format-standard,bridge-core-2.7.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17832
 

Un revelion magic la Ambasador

Un revelion magic la Ambasador

În cadrul celei mai mari și celei mai selecte săli de evenimente din partea de vest a țării va fi organizată prima petrecere de revelion de la inaugurarea acesteia.

Pășiți cu încredere pe covorul roșu înspre sala de evenimente AMBASADOR ORADEA unde veți fi întâmpinați cu un pahar de șampanie cu foiță de aur.

Răsfățați-vă cu preparate culinare deosebit de gustoase și savurati din plin atmosfera de excepție ce va fi asigurată de Natalia Selegean, Berki Band, magicienii Eduard și Bianca plus alte momente ce le vom dezvălui în cadrul petrecerii dintre ani.
Intregul program si meniu il puteti vedea aici:
http://ambasadororadea.ro/blog/revelion-magic-la-ambasador-oradea/

 

eduard si bianca magie

No Comments

Post A Comment