Dialoguri interioare - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
17106
post-template-default,single,single-post,postid-17106,single-format-standard,bridge-core-2.7.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17832
 

Dialoguri interioare

Dialoguri interioare

Dialoguri interioare cu eduard si biancaTeatrul Regina Maria vă invită la o ediţie specială a spectacolului Dialoguri interioare, ediţie dedicată sărbătorii Dragobetelui. Spectacolul va fi moderat de regizorul Radu Vaida care îi va avea ca invitaţi pe iluzioniştii Eduard şi Bianca.
Cel mai bun duo de iluzioniști din România în momentul de față se va prezenta de această dată în faţa publicului pentru a vorbi despre iubire.
Eduard & Bianca înseamnă mai mult decât magie! Deşi ei sunt cei care pot crea un spectacol complex care combină magia și iluzionismul cu teatrul, dansul, baletul, comedia și multe altele, acum aveţi ocazia să le cunoaşteţi gândurile, sentimentele, trăirile şi părerile despre lume şi viaţă.
La doar 20 de ani, cei doi au reușit să uimească o țară întreagă la renumitul concurs „Românii au talent”, unde au smuls ropote de aplauze cu numere periculoase, riscante și inedite, prezentate în premieră în România!
Spectacolul va avea loc în data de 23 februarie 2015, la Sala Arcadia, de la ora 19.00. Biletele pentru ediţia specială se găsesc la preţul unic de 10 lei şi pot fi cumpărate de la agenția teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 10.00- 19.00 și sâmbătă și duminică între orele 10.00-13.00 sau cu o oră înaintea spectacolului. De asemenea, biletele pot fi achiziționate online, de pe www.biletmaster.ro.
Vă aşteptăm!

No Comments

Post A Comment