Art Oradea Varietati - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
magic show, show magic, spectacol de magie, magician, magicieni, femeie magician, female magician, eduard si bianca, iluzionist, cel mai bun magician, magie oradea, magie romania, spectacol varietati
17148
post-template-default,single,single-post,postid-17148,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Art Oradea Varietati

Art Oradea Varietati

Festivalurile de toamnă în aer liber s-au încheiat, dar orădenilor li s-a pregătit o altă surpriză: Şcoala de Arte „Francisc Hubic” îi îmbie pe orădeni cu un spectacol de varietăți programat la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Nu va fi un spectacol obişnuit deoarece este vorba de un show de varietăţi ce va dura nu mai puţin de trei ore şi va reuni invitaţi precum Proconsul, Corala Armonia, Horia Moculescu, Nicolae Furdui Iancu, Laura Lavric și magicienii Eduard și Bianca.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea, în data de 23 octombrie 2015 orele 19:00.
Vă așteptăm la spectacolul ART ORADEA VARIETĂȚI, unde abia așteptăm să vă prezentăm cele mai incendiare momente de iluzionism!

No Comments

Post A Comment