Ateliere de magie în tabără - Eduard si Bianca | Campioni Internationali ai magiei
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
tabara dinamo,dinamo,tabara de vara,magie,magician,femeie magician,workshop magie, atelier magie,baza sportiva,oradea,eduard si bianca
17490
post-template-default,single,single-post,postid-17490,single-format-standard,bridge-core-2.7.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17832
 

Ateliere de magie în tabără

Ateliere de magie în tabără

Anul trecut am participat pentru prima dată la tabăra de vară organizată la Baza sportivă Dinamo din Oradea cu un spectacol de magie pentru copii.

Văzând pasiunea lor pentru magie, anul acesta suntem alături de ei în fiecare miercuri, în perioada 13.07 – 03.08.2016 cu ateliere de magie special adaptate pentru vârstele copiilor.

După prima întâlnire copiii au fost foarte încântați, iar noi am văzut încă o dată cât de mult poate ajuta magia la dezvoltarea creativității, a îndemânării și chiar a stimei de sine, toate acestea cu obiecte de zi cu zi pe care le găsesc cu ușurință pentru a-și impresiona prietenii.

Abia așteptăm următoarele ateliere!!

tabara 1 tabara 2

No Comments

Post A Comment