Eduard si Bianca - Despre
Adaugă magie, stil și eleganță evenimentului tău doar cu Eduard și Bianca. Cei doi vă oferă un spectacol inteligent, vizual și personalizat pentru evenimentul dumneavoastră.
eduard,bianca,magie,magician,magicieni,magicianul,cuplu,iluzionist,iluzionisti,romanii au talent,magic,
6
page-template-default,page,page-id-6,bridge-core-2.7.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17832
 

Despre

logo eb (1)

Eduard și Bianca sunt doi dintre cei mai inovatori și dinamici magicieni și entertaineri din estul Europei!

 

Eduard și Bianca reprezintă mai mult decât magie! Cei doi se completează perfect, fiind singurul duo de magicieni din România și combină perfect momentele personalizate cu numerele lor de magie impresionante!

La doar 20 de ani au impresionat o țară întreagă prin intermediul emisiunii-concurs „Românii au talent”, unde au ajuns până în semifinale datorită momentelor pline de suspans și creativitate. 

 

Eduard și Bianca sunt un duo de magie complex deoarece sunt printre puținii magicieni care au reușit să exceleze în aproape toate categoriile magiei: magie close-up, magie de scenă, iluzii mari, mentalism… și chiar magie pentru copii…desigur toate prezentate într-un stil modern, unic și original!

Faceți cunoștință cu cei doi magicieni!!

Eduard este cel mai tânăr Campion Național al Magiei din România și Ungaria și primul magician român care a reprezentat România la concursuri de magie din străinătate.
Eduard este capabil să vă uimească în doar 10 secunde cu tehnica impecabilă cu cărți la manipulare și close-up magic!

Bianca este una din puținele femei magician din Europa și este convinsă că și o femeie poate face magie…poate chiar mai bine uneori decât un bărbat! Înainte de a deveni magician Bianca a practicat gimnastica ritmică și baletul, motiv pentru care vă va uimi nu doar cu magia ei, ci și cu o prezență scenică elegantă și sexy.

Adoră să creeze, să personalizeze orice moment magic și mereu lucrează la ceva nou, la ceva diferit.

Premii:

Locul II – 2008 – Campionatul Național de Magie, Ediția I, Galați, România;
Locul II – 2008 – Corodini Klub, Ediția XXI – Budapesta, Ungaria;cupe_eduard_bianca_webiste1
Locul I  – 20
09 – Campionatul Național de Magie, Ediția a II – a, Galați, România;
Locul III – 2009 – Joker Magic Day, Ediția a V – a, Budapesta, Ungaria;
Locul I și Grand Prize – 2009 – Corodini Klub, Ediția XXII, Budapesta, Ungaria.

Urmăriți demo-ul lor!

Eduard Malița

web Eduard Profile Photo by Simion R Stefan

Bianca Onița

webBianca Profile Photo by Simion R Stefan